Categorie: Column archief

Cora KuiperDe fractieleden van de Combinatie Gemeentebelangen schrijven zo nu en dan een column over zaken die hun bezighouden. Deze keer Cora Kuiper. Cora woont in Eext.

Trots

Gezien m’n werk ben ik camera’s gewend. In mijn nog prille loopbaan als raadslid had ik ze echter nog niet in onze raadszaal gezien. Dat was wel even raar opkijken toen ik een camera zag tijdens onze raadsvergadering van november. De camera was er voor onze Ivo Berghuis. Genomineerd voor politiek talent van Drenthe.

We zijn trots op Ivo. Sinds maart dit jaar in onze raad. Ivo is voor onze fractie verantwoordelijk voor Financiën en Bedrijfsvoering, Openbare werken, Verkeer en Vervoer, Openbare orde en Veiligheid, Gemeentelijke afvaltaken en Sport. Met zijn kennis, zijn rust en zijn tact is hij zeer waardevol voor onze fractie.

Hij stond eerder dit jaar op plek 7 op de lijst van Gemeentebelangen, kreeg ruim 100 stemmen. Dat is behoorlijk voor een nieuwkomer, vooral ook met de concurrentie in zijn woonplaats van de ervaren Nanno Pul. De kiezers hebben vertrouwen in hem, net als wij. Hij is nog geen jaar raadslid, maar wat ons betreft zeker het grootste politieke talent van Drenthe.

Vrijdag 12 december maakt de jury bekend wie met de titel naar huis gaat. Wij houden u op de hoogte.

De beelden die gemaakt zijn tijdens de raadsvergadering kunt u zien op donderdag 27 november op RTV Drenthe.