Categorie: Financieel & Beleid
Begroting 2015

Combinatie Gemeentebelangen

en de Begroting 2015

Het zit ons nog niet mee in Nederland. Tenminste de economische groei wil niet echt vlotten. In dit kader praten wij over de begroting voor 2015. Neem daarbij de decentralisaties en de vele ontwikkelingen die hiermee gepaard gaan en dan weet je dat het een lastige periode is en voorlopig ook wel blijft. Wij zijn optimistisch! We moeten de bedreigingen omdraaien in kansen. We krijgen de kans er iets moois van te maken en wij willen dat ook zeker doen.

En dan nu de begroting voor 2015.

We zitten nog steeds met bezuinigingen. Voorzichtigheid is dus geboden. Wij maken ons sterk de lasten voor de burger niet te laten stijgen. Om dit te bewerkstelligen hebben wij een tweetal amendementen ingediend. Een uitgebreide beschouwing (de inleiding van ons tijdens de begrotingbehandeling) kunt u hier downloaden.

Hebt u naar aanleiding van deze begroting vragen aan Combinatie Gemeentebelangen, neem dan gerust contact dit ons op. Dit kan via het contactformulier of met een van de fractieleden.