Categorie: Financieel & Beleid
Burgernet -wij doen mee

Wat doet u aan de veiligheid in uw buurt?

Wilt u iets doen aan de veiligheid in uw woon- en werkomgeving? Dat kan! Meld u aan voor Burgernet. Burgernet is een uniek samenwerkingsverband tussen burgers, gemeente en politie. Als burger kunt u samen met uw gemeente en de politie werken aan de veiligheid in uw buurt. Als deelnemer van Burgernet ontvangt u van de politie een spraak- of smsbericht met het verzoek uit te kijken naar een persoon of voertuig. Het kan hierbij gaan om diefstal of inbraak, het doorrijden na een aanrijding, een beroving of een vermist persoon. Hoe meer mensen aan Burgernet deelnemen, hoe groter de kans dat de politie snel een verdacht of vermist persoon kan opsporen. Een goed initiatief vindt Combinatie Gemeentebelangen. Meld u aan en maak u sterk voor een veilig Aa en Hunze.

Een waarschuwing!

Wanneer u naar het bovenstaande plaatje kijkt, ziet u "Horen; Zien; Bellen". Combinatie Gemeentebelangen vindt het van groot belang te waarschuwen voor het feit dat mensen in de verleiding kunnen komen zelf voor politieagent te gaan spelen. Beste inwoners, bel de politie en speel niet zelf de agent.