Akkoord! Glasvezel van start

Wij feliciteren Eco-Oostermoer!

Loon naar werken!logo eco oostermoer

De staten van Drenthe zijn vandaag met voltallige meerderheid akkoord gegaan met de financiering van het eerste traject glasvezel in Drenthe verzorgd door ECO Oostermoer. Er kan door de coöperatie geld geleend worden van de Bank Nederlandse gemeenten voor het startgebied Eexterzandvoorttracé.

Eco-Oostermoer kan beginnen in het startgebied. Natuurlijk moet er nog het een en ander gebeuren, maar dan kan een begin worden gemaakt met de eerste meters glasvezel. En daarna gasgeven. In veel andere dorpen wordt hard gewerkt om de belangstelling in beeld te krijgen. Combinatie Gemeentebelangen vindt dat de gemeente optimaal moet faciliteren. Laten we er voor zorgen dat we voorop gaan lopen in Drenthe. Bij het goed ontsluiten van het buitengebied hoort een snel netwerk.