Starterslening van start

Op de website van onze gemeente kunt u lezen:

Verordening Starterslening in de gemeente Aa en Hunze van toepassing

Tijdens de raadsvergadering van 9 oktober 2013 heeft de raad unaniem het voorstel van ons college om een Starterslening mogelijk te maken vastgesteld. Als Combinatie Gemeentebelangen zijn we hier natuurlijk bijzonder blij mee. Niet alleen zorgen we voor de mogelijkheid tot woningbouw in kleine dorpen, maar we zorgen ook dat - vooral jonge - starters een beetje extra financiële mogelijkheden krijgen.

De starterslening is er voor alle starters en kan ingezet worden bij nieuwbouw, bij aankoop van huurwoningen en op de reguliere markt voor bestaande koopwoningen. Je kunt de starterslening hier downloaden.

Nadere informatie omtrent de regeling kan gevonden worden via de website van de gemeente.