Categorie: Overig
Felicitaties voor alle vrijwilligers

Afgelopen zondag ontvingen meerdere vrijwilligers een stimuleringsprijs. Een leuke happening geïnitieerd door de gemeente, die op deze manier het vrijwillige werk beloond. Het is leuk voor de mensen die genomineerd worden, nog leuker voor de mensen die de prijs in ontvangst mogen nemen.

Laurens Schulting uit Gieten ontving de Stimuleringsprijs Jonge Vrijwilligers. Laurens is veertien en gezien het vrijwilligerswerk dat hij doet op zijn leeftijd nogal uniek. We kennen niet veel vrijwilligers van veertien, dus dat is zonder meer een stimuleringsprijs waard.

Ook voor de andere prijswinnaars werkelijk niets dan lof. Maar, daarnaast kent de gemeente gelukkig nog veel meer vrijwilligers. Vrijwilligers die het vanzelfsprekend vinden de handen uit de mouwen te steken. Wij waarderen die inzet. Daarom feliciteren we niet alleen de prijswinnaars en genomineerden, maar alle vrijwilligers die zich dit jaar voor een ander hebben ingezet.

En dat geldt ook voor die vrijwilligers die te bescheiden waren om kaarten te bestellen voor ‘Terugkeer naar Gaia’ als dank voor hun werk.