Categorie: Overig
Algemiene Anfieter Award

Oes raodslid Nanno Pul much in Beilen de Algemiene Anfieter Award van 't Nei Drèents Geneutschap in ontvangst nimmen. De pries, een soort vaos met een oorkonde, wordt aal jaor oetreikt an een instelling of een persoon die as zuch inzet hef veur de Drentse taol. Op angeven van Combinaotie Gemientebelangen hef de raod instemd met 't verdubbelen van oeze bijdraoge an het Huus van de Taol. Ok oeze burgemeester Eric van Oosterhout vindt 't Drents belangriek. Hij sprek 't misschien wel niet, maor ie is der wel op verstaon dat de streektaol in stand holden wordt.

Hierunder vin ie een koppeling naor 't geluudsfragment waorin bekent maokt wordt wel of wunnen hef. En ie luustert dan ok metien naor de reactie van Nanno en Eric.

Klik hier maor eem un te luustern naor de bekendmaoking en de reactie van Nanno en Eric

Wij bint vanzölfs hiel bliede met dizze pries en wij felisteert oeze gemiente met dizze schiere bliek van waardering.