Categorie: Overig
Henk genomineerd voor Drentse politicus van het jaar

Henk HeijermanElk jaar is de verkiezing van Drents politicus van het jaar, een initiatief van het Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe. De meest genomineerde politicus is op dit moment onze fractievoorzitter Henk Heijerman uit Gasselte!

Goede volksvertegenwoordiger

Henk is onder meer genomineerd door Casper Kloos, fractievoorzitter van Leefbaar Tynaarlo. Casper: "Ik vind Henk een heel goede volksvertegenwoordiger in Aa en Hunze. Henk is een van de weinige bestuurders van wie ik denk: daar zit een menselijk gezicht op. Je hebt vaak van die volksvertegenwoordigers die niet bereikbaar zijn als er iets is. Uit ervaring weet ik dat hij er wel is. Ik heb familie in Eext en Gieten wonen en zij roemen hem ook."

Stem ook op Henk

Op de vraag wat voor fractievoorzitter Henk is reageert Henk als volgt: "Onze kracht ligt bij het 'met z'n allen doen'. Geen flauwekul, rationeel zijn." Stem ook op Henk via http://www.drentspoliticusvanhetjaar.nl/index.php?page=form&tab=politicus. Gewoon doen!