Categorie: Overig

Nieuw jaar

De fractieleden van de Combinatie Gemeentebelangen zullen zo nu en dan een column schrijven over zaken die hun bezighouden.

Wij willen iedereen een gelukkig en gezond 2012 toewensen, ook in 2012 willen wij weer veel voor de samenleving in Aa & Hunze gaan betekenen.

Wij blijven GEWOON ons best DOEN!

Terugkijkend op 2011 hebben we goede stappen gezet, waarbij de dorpshuisproblematiek in Eext prima is opgelost, het multifunctionele centrum in Gasselternijveen groen licht heeft gekregen, de harmonisering van voetbalaccommodaties tot een goed einde is gebracht, de lastendruk voor de inwoners zeer beperkt is gebleven met wederom weer geen tariefsverhoging van de onroerende zaakbelasting, we middelen hebben vrijgespeeld voor energiebesparende maatregelen en er een leefbaarheidsfonds in het leven is geroepen.

Ook in 2011 hebben wij ons standpunt bepaald ten aanzien van windenergie (meer info hierover is te vinden op de site.)

Helaas zal 2012 in het teken staan van de bezuinigingen. Maar met ons gezond boerenverstand moeten we hier ook uit zien te komen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de fractieleden. Voor de contactgegevens klik u hier.