Aa en Hunze

Op 26 mei 2011 is het Leefbaarheidsfonds in werking getreden. "Dat is mooi", zult u zeggen, maar wat hebt u er aan. Welnu, de CGB samen met het CDA en GroenLinks, zijn met dit fonds gekomen, omdat wij vonden dat er financiële ondersteuning moest komen ter stimulering van lokale activiteiten, projecten en (instandhouding van) voorzieningen.

De gemeenteraad van Aa en Hunze heeft hier op 16 februari 2011 mee ingestemd. Dit betekent dat vrijwilligers of een vrijwilligersorganisatie (vereniging of stichting) binnen de gemeente Aa en Hunze een beroep kunnen doen op dit fonds. Een aanvraag uit dit fonds kan worden gedaan indien men voldoet aan de gestelde voorwaarden, genoemd in de Verordening Leefbaarheidsfonds Aa en Hunze.

U kunt de verordening inzien door op onderstaande link te klikken.
Verordening Leefbaarheidsfonds Aa en Hunze

U kunt deze ook als pdf-bestand downloaden. Klik dan op onderstaande link.
Downloaden Verordening Leefbaarheidsfonds Aa en Hunze