Onderzoek containergebruik dorpshuizen

Combinatie Gemeentebelangen heeft een onderzoek gedaan naar het gebruik van afvalcontainers onder de dorpshuizen etc. in Aa en Hunze. Tijdens de invoering van de oranje container kwamen vanuit de dorpshuizen vragen in onze richting. Wij zijn met deze vragen aan de slag gegaan, hetgeen geresulteerd heeft in een rapport. Dit rapport hebben wij aangeboden aan het college. Aan de hand hiervan zijn aan diverse dorpshuizen groene en oranje containers aangeboden. Voor het overige afval dienen de dorpshuizen zelf zorg te dragen. De meesten hebben een regeling voor het afhalen van hun overig bedrijfsafval.

Zie het rapport voor een overzicht van het onderzoek en de resultaten. Download hier het rapport.