Categorie: Op bezoek bij
Goud, goud en nog eens ...

gouden-paren-2014

Zaterdag 8 februari 2014, even voor een uur, komen de eerste gouden bruidsparen het gemeentehuis binnen. 73 van de 98 bruidsparen hebben zich aangemeld. Volgens onze burgervader een nieuw record. Het woord record zal nog vaker voorbij komen op deze middag. Het 5 km schaatsen in Sotsji wordt gelijktijdig verreden. De aanwezigen zullen het schaatsen niet missen, althans niet op dit moment. Het programma kent ook het kijken naar oude films, gepresenteerd door het Drents Archief. Dit valt, naast de hapjes en de drankjes (deels door ons geserveerd), zeer in de smaak.

Zoals gewoonlijk zijn we van Gemeentebelangen weer heel goed vertegenwoordigd en dit blijft niet onopgemerkt. Met vier raadsleden ten opzichte van een of geen van de andere fracties, laten we ons van onze goede kant zien. En we hebben een leuke middag. Leuke reacties en een dankbaar publiek. En dat de Nederlanders in het verre Rusland de plaatsen 1, 2 en 3 bezetten verhoogt de feestvreugde alleen nog maar.

Mede namens Nanno, Henk en Rikus wil ik (Bertus) de organisatie bedanken. Het was perfect geregeld!

Op de foto ziet u alle aanwezige bruidsparen, gereed voor het spannendste onderdeel van de middag, de groepsfoto. (klik op de foto)