Categorie: Op bezoek bij
Bezoek aan beurs Bouwplan

bouwplan-2014

Vrijdagmiddag 31 januari 2014 de start van de tweedaagse beurs Bouwplan. Een viertal gemeenten waren op de beurs aanwezig, waaronder de gemeente Aa en Hunze. Bouwbedrijven, isolatie, serres, meubelen, stoffen, banken en meer bouw of wonen gerelateerde zaken zorgden er voor dat je goed ideëen kon opdoen. Aa en Hunze showde het plan Nooitgedacht op een wel heel trendy wijze.

Interactief op een groot touch screen.

Bouwplan-touch

Raadsleden kregen vrijkaarten. Omdat geïnteresseerden in woningbouw uit Annen, Eext, Gieterveen en Grolloo hun adresgegevens hebben ingeleverd, heb ik namens onze fractie gevraagd of juist deze groep kaarten zou kunnen krijgen. Dit idee werd direct opgepakt en inmiddels weet ik dat een aantal kaarten inderdaad gebruikt zijn. Dat er van de plannen in de dorpen niets te zien was, vonden deze bezoekers jammer. Wie weet op een volgende beurt.

Bertus Reinders, Grolloo. Wilt u meer weten? Neem gerust contact op.

Op de foto ziet een deel van de stand van onze gemeente. (klik op de foto)