Categorie: Verkiezingen
 Denk mee met ons verkiezingsprogramma

 

Op 19 maart 2014 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. Als Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze zijn wij gestart met het schrijven van het verkiezingsprogramma 2014-2018. Wij houden graag rekening met de belangen van onze inwoners en komen deze graag tegemoet. Daarom doen wij een beroep op u.

Wat vindt u belangrijk in uw gemeente, wijk of buurt? Waar ziet u kansen? En, misschien nog belangrijker, waar ziet u verbeterpunten? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gewoon doen! U kunt uw ideeën inzenden tot 30 september 2013.

Wilt u vaker meedenken? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die net als ons willen werken aan een sterk Aa en Hunze. Word lid van de Combinatie Gemeente Belangen voor slechts € 1,- per maand. Wilt u liever eerst meer informatie? Belt u dan met onze secretaris Gerrit Meijers via (0598) 49 12 74 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meldpunt overbodige regelgeving

Gemeentebelangen Aa en Hunze heeft in haar verkiezingsprogramma terugdringing van onnodige wet- en regelgeving opgenomen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat regelgeving transparant en duidelijk is.
Wat kunt u melden?
 

Leefbaarheidsfonds

Op 26 mei 2011 is het Leefbaarheidsfonds in werking getreden. "Dat is mooi", zult u zeggen, maar wat hebt u er aan. Welnu, de CGB samen met het CDA en GroenLinks, zijn met dit fonds gekomen, omdat wij vonden dat er financiële ondersteuning moest komen ter stimulering van lokale activiteiten, projecten en (instandhouding van) voorzieningen. Leefbaarheidsfonds iets voor u? Lees hier verder!
 

Over ons

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Een week na de verkiezingen konden wij vol trots 8 van de 21 raadszetels innemen. Als grootste fractie hadden wij de uitdaging te onderhandelen voor een nieuw te vormen coalitie en college. Dat is gelukt. Er is een college gevormd met Groen Links en CDA.

Overig nieuws

We publiceren regelmatig op onze site. De informatie op de homepage houden we zo beperkt mogelijk. Eerdere berichten kunt u terugvinden in het Nieuwsarchief onder de verschillende aandachtsgebieden.