Categorie: Dorpenronde 2017

We komen naar u toe

20171002 gasteren wkeaIn 2017 organiseren we verschillende inloopbijeenkomsten, waarbij u onderwerpen in kunt brengen en aan kunt schuiven bij ons fractieoverleg. Wat speelt er? Waar maakt u zich zorgen over? En waar bent u blij mee? We horen het graag!

We komen naar u toe!

We bezoeken organisaties, verenigingen en ondernemers, vergaderen op locatie en laten ons zien. Maar dat kan beter, dus komen we langs. Klik hier om te kijken wanneer we bij u in de buurt zijn. Past het u dan niet, kom dan gerust naar een bjeenkomst op een andere locatie. Of neem contact met ons op via het secretariaat of met een van de fractieleden.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

20170129 flyer 001

20170129 flyer 002