TheGrue.org
Categorie: Column archief

Bertus ReindersDe fractieleden van de Combinatie Gemeentebelangen schrijven zo nu en dan een column over zaken die hun bezighouden. Deze keer Bertus Reinders. Bertus woont in Grolloo.

GEWOON DOEN

“Wanneer beginnen jullie met campagne voeren?” Een veel gestelde vraag de laatste tijd. Mijn antwoord is dan steevast: “Daar zijn we al vier jaar mee bezig.”

In een wereld waar iedereen opeens gewoon is en vooral lokaal, blijven wij gewoon doen. De landelijke partijen hebben de grootste moeite de Haagse problemen van zich af te schudden. Dat zijn er dan ook nog al wat.

Maar goed, we zijn als Combinatie Gemeentebelangen op dit moment druk bezig onze inwoners van informatie te voorzien. Op onze manier. Een persoonlijk magazine waarin we met trots aangeven wat we hebben bereikt. Beloven is een ding, maar wij hebben het gewoon gedaan. En wat we willen doen én wie we zijn, kunt u ook lezen.

Wij weten wat er speelt. Wanneer u het laatste blad van het magazine bekijkt ziet u waar de mensen op onze kieslijst vandaan komen. Een dergelijke verdeling kent geen andere partij.

Wij komen niet met driehoeksborden of met wekelijkse advertenties. Zoals we ook niet kwamen met moties tijdens de laatste raadsvergadering, welke grotendeels verkiezingsgericht waren.

Lees ons magazine en ons verkiezingsprogramma. Hebt u vragen? Vraag het ons.

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Wij kunnen vol trots 10 van de 21 raadszetels innemen. We hebben de coalitiebesprekingen gevoerd en hieruit is een (deels) nieuwe coalitie ontstaan. Er is een college gevormd met VVD (4 zetels) en Groen Links (2 zetels).