Categorie: Financieel & Beleid

Bij dit meldpunt van Gemeentebelangen kunt u als burger, als ondernemer of namens een organisatie melding maken van regels waarvan u vindt dat die regels niet zinvol zijn, niet praktisch uitvoerbaar zijn of bijvoorbeeld tegenstrijdig zijn met andere regels. Ook kunt u suggesties doen om regelgeving aan te passen. Met deze meldingen kan Gemeentebelangen in kaart brengen welke regelgeving vereenvoudigd kan worden.

Dit meldpunt richt zich in principe op gemeentelijke regelgeving, omdat wij daar als lokale partij direct invloed op hebben. Wanneer het regelgeving van de provincie of het rijk betreft kunt u terecht bij het landelijk meldpunt: www.lastvandeoverheid.nl

Waar kunt u melden?

U kunt uw suggesties of reactie bij ons melden via het contactformulier.

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Wij kunnen vol trots 10 van de 21 raadszetels innemen. We hebben de coalitiebesprekingen gevoerd en hieruit is een (deels) nieuwe coalitie ontstaan. Er is een college gevormd met VVD (4 zetels) en Groen Links (2 zetels).