Dorpscentrum Eexterveen Dik Voor Elkaar

Stem het Dorpscentrum naar 15.000 euro!

Dit bericht is deels overgenomen van Eexterveen.com. U heeft het ook in andere media kunnen lezen. Wij ondersteunen hun actie van harte. Als enige genomineerde uit onze gemeente zou het mooi zijn indien u uw stem(men) zou willen geven aan Eexterveen.

Stichting Dorpscentrum Eexterveen is genomineerd voor de Dik voor Elkaar-prijs van de Stichting Voor Elkaar van Univé. Eexterveen is hiermee 1 van de 8 genomineerden! De genomineerde met de meeste stemmen wint € 15.000,-. De tweede en derde ontvangen ieder € 7.500,- en nummers 4 en 5 ieder € 5.000,-. Dat geld kunnen ze in Eexterveen goed gebruiken om de verschillende ontmoetingsruimtes van het nieuwe dorpscentrum in te richten. Zoals de jeugdsoos en de huiskamer.

Breng daarom uw stem uit op Eexterveens dorpscentrum! Ga naar www.stichtingvoorelkaar.nl/eexterveen

Klik op de oranje button ‘Geef mijn stem’ en vul uw naam en mailadres in. Vervolgens ontvangt u een mail en hoeft u alleen nog maar op de link in de mail te klikken. Heeft u meer mailadressen? U kunt ze allemaal gebruiken! Elk uniek mailadres telt als 1 stem. Stemmen kan tot vrijdag 3 november 2017, 12.00 uur.

Meldpunt overbodige regelgeving

Gemeentebelangen Aa en Hunze heeft in haar verkiezingsprogramma terugdringing van onnodige wet- en regelgeving opgenomen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat regelgeving transparant en duidelijk is.
Wat kunt u melden?
 

Leefbaarheidsfonds

Op 26 mei 2011 is het Leefbaarheidsfonds in werking getreden. "Dat is mooi", zult u zeggen, maar wat hebt u er aan. Welnu, de CGB samen met het CDA en GroenLinks, zijn met dit fonds gekomen, omdat wij vonden dat er financiële ondersteuning moest komen ter stimulering van lokale activiteiten, projecten en (instandhouding van) voorzieningen. Leefbaarheidsfonds iets voor u? Lees hier verder!
 

Over ons

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Wij kunnen vol trots 10 van de 21 raadszetels innemen. We hebben de coalitiebesprekingen gevoerd en hieruit is een (deels) nieuwe coalitie ontstaan. Er is een college gevormd met VVD (4 zetels) en Groen Links (2 zetels).

Overig nieuws

We publiceren regelmatig op onze site. De informatie op de homepage houden we zo beperkt mogelijk. Eerdere berichten kunt u terugvinden in het Nieuwsarchief onder de verschillende aandachtsgebieden.