Categorie: Dorpenronde 2017

We komen naar u toe

20200217 balloo wkeaIn 2017, 2018 en 2019 hebben we verschillende inloopbijeenkomsten georganiseerd, waarbij inwoners onderwerpen konden inbrengen en aan konden schuiven bij ons fractieoverleg. Ook in 2020 organiseren we deze bijeenkomsten. Wat speelt er in uw dorp? Waar maakt u zich zorgen over? En waar bent u blij mee? We horen het graag!

We komen naar u toe!

We bezoeken organisaties, verenigingen en ondernemers, vergaderen op locatie en laten ons zien. Maar dat kan beter, dus komen we langs. Klik hier om te kijken wanneer we bij u in de buurt zijn. Past het u dan niet, kom dan gerust naar een bijeenkomst op een andere locatie. Of neem contact met ons op via het secretariaat of met een van de fractieleden.

Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

20170129 flyer 001

20170129 flyer 002

 

Leefbaarheidsfonds

Op 26 mei 2011 is het Leefbaarheidsfonds in werking getreden. "Dat is mooi", zult u zeggen, maar wat hebt u er aan. Welnu, de CGB samen met het CDA en GroenLinks, zijn met dit fonds gekomen, omdat wij vonden dat er financiële ondersteuning moest komen ter stimulering van lokale activiteiten, projecten en (instandhouding van) voorzieningen. Leefbaarheidsfonds iets voor u? Lees hier verder!
 

Over ons

Combinatie Gemeentebelangen Aa en Hunze kreeg tijdens de gemeenteraadsverkiezingen weer de meeste stemmen. Wij kunnen vol trots 10 van de 21 raadszetels innemen. We hebben de coalitiebesprekingen gevoerd en hieruit is een (deels) nieuwe coalitie ontstaan. Er is een college gevormd met VVD (4 zetels) en Groen Links (2 zetels).

Meldpunt overbodige regelgeving

Gemeentebelangen Aa en Hunze heeft in haar verkiezingsprogramma terugdringing van onnodige wet- en regelgeving opgenomen. Wij vinden het daarbij belangrijk dat regelgeving transparant en duidelijk is.
Wat kunt u melden?

 

Overig nieuws

We publiceren regelmatig op onze site. De informatie op de homepage houden we zo beperkt mogelijk. Eerdere berichten kunt u terugvinden in het Nieuwsarchief onder de verschillende aandachtsgebieden.